Kadir İnanır’dan kötü haber!

Kadir İnanır bir kez daha hastaneye kaldırılmıştı! Yeşilçam yıldızının sağlık durumuna dair üzücü açıklama geldi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 13:02
GÜNCELLEME
07 Temmuz 2024 13:02
Kadir İnanır’dan kötü haber!
MP
Mevlüt Peker Editör

Usta sanatçı Kadir İnanır, Mart ayında İstanbul'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Tekrar hastaneye kaldırılan İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili üzücü bir gelişme yaşandı.

İNME GEÇİRMİŞTİ

Geçtiğimiz Mart ayında sabah saatlerinde evinde inme geçiren 75 yaşındaki Kadir İnanır, bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. O dönemde entübe edilen İnanır, hastaneden taburcu edilmişti. Ancak, yaşadığı bir sağlık problemi nedeniyle Beykoz'daki evinden Koşuyolu'nda bulunan özel bir hastaneye tekrar kaldırıldı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ ÜZEN GELİŞME

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili üzücü bir gelişme yaşandı. Tedavisi devam eden İnanır'ın "kesinlikle tedavisini aksatmaması" yönünde bir talimat verildiği ve yeniden pıhtı atması durumunda tamiratın zor olacağı bilgisi aktarıldı.

TEDAVİSİ ADIM ADIM YÖNETİLİYOR

Edinilen bilgiye göre, Jülide Kural'ın da doktorların direktifleri doğrultusunda İnanır'ın tedavisini adım adım uygulayarak tüm süreçleri yönettiği belirtildi. Fizik tedavi gören Kadir İnanır'ın, bir hareketi yapmakta zorlandığı ve bu duruma öfkelendiği ifade edildi. Bu sırada tansiyonu yükselen İnanır, hastaneye götürülerek tansiyonu normale döndürüldü.

DOKTORDAN KESİN TALİMAT: "ÖFKELENMEK YASAK"

Habertürk'ün haberine göre, Kadir İnanır'ın doktoru tansiyonunun yükselmesine neden olacak her şeyden kaçınması gerektiğini belirterek, "Öfkelenmek yasak" demişti.

NE OLMUŞTU?

Jülide Kural, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Kadir İnanır'ın, doktoru beyin cerrahı Uğur Türe'nin yönlendirmesiyle birkaç gün sürecek rutin kontrolleri için hastaneye gittiğini belirtti. Kural, rutin kontrollerin ardından Kadir İnanır'ın fizik tedaviye devam edeceğini ve önemli bir yaşamsal risk barındıran herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti. Ayrıca, Kadir İnanır'ın tedavi sürecinin Yeditepe Üniversite Hastanesi'nde Uğur Türe ve tüm sağlık çalışanlarının emeğiyle devam ettiğini belirtti.

İLK AÇIKLAMA

Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın sağ tarafında felç olduğunu belirterek, "Kendisine ulaştırılan selamlara karşı gülümsedi. Motor hareketleri iyi. Takip ediyoruz" dedi. Sağlam, İnanır'ın daha önce de ciddi bir beyin ve akciğer ameliyatı geçirdiğine işaret ederek, "Yaklaşık 3 ay önce geçirdiği bir akciğer enfeksiyonu var. Kronik bir sigara içicisi. İnşallah bu vesileyle sigarayı da bırakmış olur" ifadelerini kullandı.

YOĞUN BAKIM SÜRECİ TAMAMLANDI

Kadir İnanır, yoğun bakımdan çıkartılarak servise alındı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın yoğun bakım tedavi sürecinin tamamlandığını ve tedavisinin nöroloji servisinde devam edeceğini açıkladı. Sağlam, "Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda yakınlarıyla görüşebilecek. Ancak mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmeyeceğiz" dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa