Karısını, kızını ve torununu öldürüp intihara kalkıştı!

Malatya'nın Arguvan ilçesinde 64 yaşındaki İsmet Budak, karısını, kızını ve torununu tabancayla öldürdü, ardından intihara kalkıştı. Omzundan yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 14:39
GÜNCELLEME
07 Temmuz 2024 14:39
Karısını, kızını ve torununu öldürüp intihara kalkıştı!
MP
Mevlüt Peker Editör

Malatya'nın Arguvan ilçesine bağlı Güveçli Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, İsmet Budak (64), boşanma aşamasında olan kızı Cansu Aslan (33) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Budak, yanında bulunan tabanca ile eşi Songül Budak (64), kızı Cansu Aslan ve torunu Bulem Aslan'a (5) ateş etti.

SONRASINDA KENDİSİNE ATEŞ ETTİ

İsmet Budak, aile bireylerine ateş ettikten sonra aynı tabanca ile kendisini omzundan vurdu. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

ÜÇ KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Songül Budak, Cansu Aslan ve Bulem Aslan'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. İsmet Budak ise yaralı olarak bulundu ve hemen ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan aile faciasının ardından cenazeler, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa