Bülent Ersoy, yönetmeni dövmek için 7 saat bekledi

Bülent Ersoy, “Dünya Güzellerim” programında kaza geçirdi ve tekneden denize düştü. Reyting rekorlar kıracak ve bir daha denk gelmesi neredeyse mümkün olmayan kaza, ekip tarafından görüntülenemeyince Bülent Ersoy küplere bindi. Ünlü sanatçı 6,5 saat boyun

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 14:57
GÜNCELLEME
07 Temmuz 2024 14:57
Bülent Ersoy, yönetmeni dövmek için 7 saat bekledi
MP
Mevlüt Peker Editör

"Dünya Güzellerim Tatilde" programıyla yeniden ekranlara dönen Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in yer aldığı sette büyük bir kriz yaşandı. Tekne çekimleri sırasında yaşanan kaza sonucu denize düşen Bülent Ersoy, bu anların kayıt altına alınmadığını öğrenince, yönetmeni dövmek için 6,5 saat boyunca bekledi.

YENİDEN EKRANLARDA

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'un yer aldığı "Dünya Güzellerim" adlı eğlence programı, Seray Sever'in katılımıyla "Dünya Güzellerim Tatilde" formatıyla izleyiciyle buluştu. Programın ilk bölümü yayınlandı.

SETTE BÜLENT ERSOY KRİZİ

Keyifli sahnelerin yer aldığı programın setinde, Bülent Ersoy krizi yaşandı. İddialara göre, ilk bölümde sahnelerin eksik olduğunu öğrenen Ersoy, sette büyük bir olay çıkardı.

"BEN BU YÖNETMENİ DÖVECEĞİM"

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, tekne çekimleri sırasında denize düşen Bülent Ersoy, bu sahnenin kayda alınmadığını fark edince yönetmene öfkelendi. Bölümü izledikten sonra sahnenin olmadığını fark eden Ersoy, "Bu yönetmeni döveceğim, bırakın beni tutmayın" diyerek tepkisini dile getirdi.

6,5 SAAT BEKLEDİ

Bülent Ersoy'un sinirlendiğini öğrenen yönetmenin, kendisini odaya kapattığı ve yemek yemek için bile dışarı çıkmadığı iddia edildi. Ersoy'un ise otelin girişindeki koltukta 6,5 saat boyunca beklediği, 7. saatte pes ederek yerinden kalktığı ve ertesi gün yönetmenle aralarındaki gerilimin tatlıya bağlandığı öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa