Kazandıran ceketi bu kez İmamoğlu giydi

Bu yıl 663'üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılan CHP'de ceket ayrıntısı dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özdeşleşen ekoseli ceketi Özgür Özel'in ardından bu kez İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu giydi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 17:33
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2024 16:13
Kazandıran ceketi bu kez İmamoğlu giydi
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Bu yıl 663'üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri yine heyecana sahne oldu.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde gelecek yılın güreş ağalığı ihalesini 34 milyon 571 bin 952 lirayla iş insanı Ufuk Özünlü kazandı. 15 yıldır Kırkpınar Ağası olan Seyfettin Selim dönemi sona erdi.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde  CHP heyeti de yer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, güreşi izleyenler arasındaydı.

Kazandıran ceketi İmamoğlu giydi

CHP'de ceket ayrıntısı dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleşen ekoseli ceketi Özgür Özel'in ardından bu kez İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu giydi.  

Geçtiğimiz haftalarda Winner ceketi giyen CHP Lideri, " Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var, 47 yıl sonra birinci parti olmuşuz. Artık winner biziz" açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde  Özgür Özel'in erken seçim çıkışı kulisleri hareketlendirirken CHP Liderinin çıkışının nedeni ise Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu yakınlaşması olduğu iddia edilmişti.  Koltuğu yeni alan ve kaptırmak istemeyen Özel'in tüzük kurultayı öncesi böyle bir hamle ile genel başkanlık kapılarını kapatmak istediği öne sürüldü.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa