İzmir'de operasyon! 73 kişi yakalandı

İzmir'de düzenlenen geniş çaplı bir şafak operasyonunda, haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ve aranmaları bulunan 73 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Operasyona 238 polis katılırken, sabah saat 05.00'te 108 adrese eş zamanlı

AK
Afife Kaya
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 20:46
GÜNCELLEME
07 Temmuz 2024 20:46
İzmir'de operasyon! 73 kişi yakalandı
AK
Afife Kaya

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, İzmir genelinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranmaları bulunan 73 şüpheliyi yakalamaya yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattı. Operasyona merkez ve dış ilçelerde görev yapan toplamda 238 polis katıldı. Bu sabah saat 05.00'de 108 adrese eş zamanlı düzenlenen baskınlarda, çeşitli suçlardan aranması olduğu tespit edilen 73 kişi gözaltına alındı. Suçlar arasında hırsızlık, silahla yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma, dolandırıcılık ve görevi yaptırmamak için direnme gibi suçlar yer alıyor.

9 Kişi Daha Önce Yakalanmıştı

İzmir'de 6 Temmuz'da da Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişilere yönelik operasyonlar gerçekleştirmişti. Farklı adreslerde düzenlenen baskınlarda, çeşitli suçlardan hapis cezaları bulunan 9 kişi yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa