Bıçaklı kavga! 14 yaşındaki çocuğun durumu kritik

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde Park 25'te meydana gelen olayda, 14 yaşındaki D.Y., henüz belirlenemeyen bir nedenle 17 yaşındaki Ö.G. tarafından göğsünden bıçakla ağır yaralandı. Yaralı çocuk ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayın ardından kaçan Ö.G. v

AK
Afife Kaya
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 20:39
GÜNCELLEME
07 Temmuz 2024 20:39
Bıçaklı kavga! 14 yaşındaki çocuğun durumu kritik
AK
Afife Kaya

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bugün öğleden sonra meydana gelen bir kavgada 14 yaşındaki D.Y., 17 yaşındaki Ö.G. tarafından göğsünden bıçakla ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheli ve arkadaşları polis tarafından yakalandı.

Olay, Yakutiye ilçesinde bulunan Park 25'te saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle Ö.G., D.Y. ile kavga etti ve D.Y.'yi sallama olarak tabir edilen bıçakla göğsünden ağır yaraladı.

Yaralı halde kaçan D.Y., bir apartmanın içine girdi ve çevredekilerin yardımıyla bir sandalyeye oturtuldu. Ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan D.Y.'nin hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Olay yerinden kaçan Ö.G. ile birlikte üç arkadaşı için polis tarafından geniş çaplı bir arama başlatıldı. Şüpheliler, Tren Garı çevresinde polis tarafından yakalandılar. Üzerlerinde yapılan aramada olayda kullanılan sallama bıçağı ele geçiren polis ekipleri, şüphelileri gözaltına aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa