Kız arkadaşıyla görüşen kişiyi öldürdü!

İzmir'in Urla ilçesinde yaşanan olayda, M.E. adlı şahıs, kız arkadaşıyla buluşan Cem Hortum'u tartışma sonucunda av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

AK
Afife Kaya
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 21:52
GÜNCELLEME
07 Temmuz 2024 21:52
Kız arkadaşıyla görüşen kişiyi öldürdü!
AK
Afife Kaya

İzmir'in Urla ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, M.E. adlı şahıs, kız arkadaşıyla görüştüğü için konuşmak amacıyla çağırdığı Cem Hortum'u tüfekle vurarak öldürdü. Olay yerinde cesedin başında bekleyen M.E., polise kendisini ihbar etti.

Olay, Neyzen Teyfik Caddesi Atatürk Mahallesi'nde gece saat 02.30 sularında meydana geldi. İddialara göre M.E., bir hafta önce kız arkadaşıyla birlikte Cem Hortum'u balık çiftliğinde görmüş ve bu durumdan rahatsızlık duymuştu. M.E., telefonla Hortum'u buluşmaya çağırarak konuşmak istediğini belirtti. Sahilde buluşan ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. M.E., yakınındaki karavanından aldığı av tüfeğiyle Hortum'a iki kez ateş etti. Hortum, karnından ve kalbinden vurularak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, M.E.'nin verdiği adrese geldiğinde, M.E.'yi Hortum'un cansız bedeni yanında beklerken buldu. Sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen Hortum'un öldüğü belirlendi. M.E. olay yerinde suç aleti olarak kullanılan tüfekle birlikte gözaltına alındı.

M.E.'nin ifadesinde, "Kendisini kız arkadaşımın yanında gördüm. Tehdit edildiğimi düşündüm ve korktum. Bu nedenle tüfekle ateş ederek öldürdüm." şeklinde beyanda bulunduğu öğrenildi. M.E.'nin daha önce de bir cinayet suçundan 16 yıl cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa