Yük asansörünün düşmesi sonucu bir kişi öldü

Kadıköy'de 9'uncu kattan eşya taşınması sırasında, kamyonette kurulu bulunan yük asansörüne binen bir kişi, asansörün teknik bir arıza nedeniyle düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

AK
Afife Kaya
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 23:25
GÜNCELLEME
07 Temmuz 2024 23:25
Yük asansörünün düşmesi sonucu bir kişi öldü
AK
Afife Kaya

Kadıköy'de 9'uncu kattan eşya taşınması sırasında, kamyonette kurulu bulunan yük asansörüne binen bir kişi, asansörün teknik bir arıza nedeniyle düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, İstanbul Kadıköy'de 9 katlı bir binanın 9'uncu katında meydana geldi. Eşyaların taşınması için kullanılan ve kamyonette kurulu bulunan yük asansörüne binen bir kişi, 9'uncu katta asansöre bindi. Bir süre sonra yük asansörü, teknik bir sorun nedeniyle düşerek faciaya neden oldu. Asansörün düşmesiyle birlikte işçi, 9'uncu kattan aşağıya düştü.

Hayatını Kaybetti

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, işçinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Yük asansörünün düştüğü anlar, olay yerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir süre hareket eden asansörün bir anda düşmesi sonucu işçinin de düştüğü anlar açıkça görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Asansörün teknik arızasının nedeni ve ihmallerin olup olmadığı araştırılıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa