Taylor Swift'in adı Almanya'da bir kente verildi

Avrupa turnesine çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'e Almanya’dan çok büyük bir jest geldi. Taylor Swift’in ismi Almanya'da bir kente verildi.

HM
Haber Merkezi
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 17:16
GÜNCELLEME
08 Temmuz 2024 01:40
Taylor Swift'in adı Almanya'da bir kente verildi
HM
Haber Merkezi

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift'in dünya turnesi kapsamında Almanya'daki Gelsenkirchen kentine yapacağı ziyaret, şehre büyük bir jestle karşılandı.

ŞEHRİN ADI SWİFTKİRCHEN OLDU

Taylor Swift'in onuruna, Gelsenkirchen kentinin adı geçici olarak "Swiftkirchen" şeklinde değiştirildi. 34 yaşındaki şarkıcı, bu kentte 17, 18 ve 19 Temmuz tarihlerinde konser verecek.

İMZA KAMPANYASIYLA BAŞLADI

Swift'in büyük bir hayranı olan Aleshanee Westhoff, "Swiftkirchen" ismini Belediye Başkanı Karin Welge'ye önerdi. Westhoff, bu ismin kabul edilmesi için birkaç hafta önce bir imza kampanyası başlattı. Kampanyanın ardından Belediye Başkanı Karin Welge, teklifi kabul eden bir mektupta gence teşekkür etti.

TABELALAR ŞEHİR MERKEZİNDE

"Swiftkirchen" yazan tabela, pop ikonunun pembe bir portresiyle süslenerek şehir merkezine yerleştirildi. Markus Schwardtmann, önümüzdeki günlerde Gelsenkirchen'in en çok ziyaret edilen yerlerine birkaç tabela daha asılacağını belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa