Karısıyla sorun yaşayan adam araçların önüne atlayıp intihar etti

İstanbul Pendik'te karısıyla sorun yaşayan 48 yaşındaki adam, TEM bağlantı yolunda arabaların önüne atlayarak hayatına son verdi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 19:31
GÜNCELLEME
05 Ağustos 2024 15:05
DHA
Kaynak DHA

İstanbul Pendik'te, eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen Kemal Direk (48), TEM bağlantı yolunda park ettiği otomobilinden inerek yola atladı. Bir otomobilin çarptığı Direk, olay yerinde hayatını kaybetti.

OLAY YERİ VE ZAMAN

Olay, saat 16.30 sıralarında Kurtköy TEM bağlantı yolu Sabiha Gökçen Havaalanı istikametinde meydana geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gümrük memuru olarak çalışan ve iki çocuk babası olan Kemal Direk, iddialara göre eşiyle sorunlar yaşıyordu. Direk, işyerine ait 34 FUF 763 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken aracı yol kenarına park etti ve araçtan indi.

HIZLA YOLA KOŞTU

Kemal Direk, aniden yola doğru koştu. Bu sırada, K.A.'nın kullandığı 34 GA 253 plakalı otomobil Direk'e çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Direk'in hayatını kaybettiğini belirledi.

EŞYALARI VE NOT BULUNDU

Direk'in kullandığı otomobilde, kendisine ait eşyaların bulunduğu bir valiz ve bir not bulundu. Direk'in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

EŞİYLE YAŞADIĞI SORUNLAR

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gümrük memuru olarak çalışan Kemal Direk'in, eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma girdiği ve bu nedenle intihar ettiği iddia edildi.

ARAÇTAKİ BULGULAR

Olay yerinde yapılan incelemelerde, Direk'in kullandığı araçta bir valiz ve bir not bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAY YERİNE MÜDAHALE

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Direk'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Direk'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kemal Direk'in yaşamını yitirmesi, ailesi ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa