İsrail soykırımının perde arkası! Mason üstadının gizemli mektubunda

İsrail’in Gazze’de başlattığı soykırımın akabinde gelen 3. Dünya savaşı ihtimali iddiaları Mason üstadı Pike’nin gizemli mektubunu tekrar gündeme getirdi.

Kübra Şenal
YAYINLAMA
08 Temmuz 2024 15:29
GÜNCELLEME
08 Temmuz 2024 16:40
İsrail soykırımının perde arkası! Mason üstadının gizemli mektubunda
Kübra Şenal

Ankara Masası Özel Haber

Pandemi dönemi itibarıyla dünyada meydana gelen kaoslar insanlığı acımasız bir devre soktu. Azerbaycan-Ermenistan arasındaki gerilim, devam eden Rusya-Ukrayna savaşı, Çin-Tayvan anlaşmazlığıyla beraber Doğu Türkistan’da yılları bulan zulüm ve 1948 yılında başlayan Filistin işgali…

İtalya başta olmak üzere AB ülkelerinin fonuyla işgal topraklarında kurulan Siyonist İsrail, yıllardır sürdürdüğü sistematik zulmünü artık bir soykırıma çevirdi. Siyonizmin 9 aydır on binlerce sivil kıyımı yaptığı Filistin, tarihin kapanmayan yarası oldu.

Tüm dünyanın gözü önünde işlenen suçun nedeni hafızaları kurcalarken, TRT 1’deki Payitaht Abdulhamid dizisinde işlenen bir sahne gündeme geldi.

100 YILLIK PLAN!

Yıllardır adına kehanet dedikleri mektubun detayları küresel güçlerin dünya üzerindeki asıl hedefini gözler önüne serdi.

Kaynaklarda Mason üstadı olarak geçen Albert Pike’nin kendisi gibi Mason üstadı olan Giuseppe Mazzini'ye yazdığı mektupta, 1. Dünya ve 2. Dünya Savaşlarının kurgu olduğunu ortaya seriyor. Pike, mektubunda Müslümanlar ve Siyonistler arasındaki kavgaya da değiniyor.

Yüzyıllardır dil, din, ırk demeden beraber yaşayabilen toplumları birbirine kırdırıp tüm dünyaya ateizmin hakim olması hedefleniyor.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın 3. Dünya Savaşı ihtimaline işaret etmişti.

O MEKTUP ‘PAYİTAHT ABDULHAMİD’TE OKUNDU

Dizide 2. Abdulhamid Han’ın “Mason teşkilatının kurallarını yeniden belirleyen bir adamın mektubunu okuyalım” diyerek Tahsin Paşa’ya okuması için uzattığı mektupta şu ifadeler yer alıyor:



"İlluminati'nin amacına ulaşması için öncelikle bir dünya savaşı çıkarmalıyız. Bu sebeple Rusya'da Çar'ı (Çarlığı) zayıflatıp, ateizmi ve Komünizmi hakim kılmalıyız. Ajanlarımız vasıtasıyla Britanya İmparatorluğu ve Alman İmparatorluğu arasında gerginliği körükleyerek savaşa zemin hazırlamalıyız. Ve I. Dünya Savaşı sonrası, Komünist düzeni iyice inşa etmeliyiz ki, tüm hükûmetleri yıkabilelim ve tüm dini düzenleri zayıflatabilelim.

Ardından II. Dünya Savaşı'nı çıkarmalıyız ve bunu gerçekleştirmemiz için; Faşistler ve Siyonistler arasında savaşla sonuçlanacak bir gerginlik oluşturmalıyız. İsimleri Nazi olacak olan Faşistleri, savaş sonunda yok etmeli ve savaş sonrası Filistin'de İsrail devletini kurmalıyız. İkinci Dünya Savaşı sürecinde Uluslararası Komünizm mutlaka Hristiyanlığı dengeleyecek bir güce ulaştırılmalı. Toplumlara ölçülü bir şekilde Son Çöküşü yaşatacağımız zamana kadar bu denge bizim için gereklidir.

Üçüncü Dünya Savaşı'nı çıkarmamız için; İslam Aleminin liderleri ve Siyonistler arasında ajanlarımız vasıtasıyla, ayrı düştükleri konular üzerinden gerginlik çıkarmalıyız. Ve bu savaş, Müslüman Arap Dünyası ve İsrail Devleti'nin birbirlerini yok edecekleri şekilde dizayn edilmeli. Ve bu hengame içinde diğer milletleri bu konuda, fiziksel, ahlaki, ruhsal ve ekonomik olarak çökmeleri için mücadeleye zorlamalıyız. Nihilistlerin ve Ateistlerin önlerini açmalıyız ve müthiş bir sosyal çöküş provoke etmeliyiz ki böylece bu kanlı kargaşa ve vahşetin doğurduğu korku içinde mutlak ateizm etkisi ortaya çıksın."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa