Fenomen Neslim Güngen ve eşine gözaltı!

Fenomen soruşturmasına bir isim daha eklendi. Güzellik merkezleri sahibi olan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, gözaltına alındı.

Kübra Şenal
YAYINLAMA
09 Temmuz 2024 09:55
GÜNCELLEME
09 Temmuz 2024 10:40
Fenomen Neslim Güngen ve eşine gözaltı!
Kübra Şenal

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından fenomenlere yönelik araştırmalar devam ediyor. Fenomen soruşturması kapsamında daha önce Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği, Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Ela Göz, Kadir Yiğit, Mervenur Korkut, Muhammet Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz Selim Korkut, Habip Özsefil, Huri Özsefil ve Özge Duman'a yurt dışına çıkış yasağı getirmişti.

İstanbul merkezli 25 ilde yapılan kara para aklama operasyonunda gözaltına alınanlar arasında Gülgen çiftinin de bulunduğu kaydedildi.

NESLİM GÜLGEN VE EŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik çalışma yapıldı.

Ekiplerce, İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese yönelik operasyonda, sosyal medya fenomeni olarak bilinen güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa