Ersan Şen, o sözlerine pişman oldu!

Ersan Şen, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur ve Eylem Tok'un davasını alabileceğini söylemişti. Bu sözleri tepki alan Şen, pişman oldu. Ünlü avukat, "Pişman oldum. O kadar insanın tepki göstereceğini tahmin edemedim. Öyle bir tepkiyle karşılaşacağımı bilseydim yorum yapmazdım" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Temmuz 2024 10:29
GÜNCELLEME
09 Temmuz 2024 13:57
Ersan Şen, o sözlerine pişman oldu!
Ecem Çetin Editör

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi 1 Mart Cuma günü gece saatlerinde meydana gelen kazada motorlarının arızalanması sonucu yol kenarında duran Oğuz Murat Acı (29) ve 4 arkadaşına o esnada aracıyla seyir halinde olan ünlü yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur’un oğlu Timur Cihantimur (16) çarptı. 

Çarpma nedeniyle Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken, yaşanan olay sonrasında Eylem Tok, oğlu ile birlikte önce Mısır'a daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) kaçtı. 

Eylem Tok ve Timur Cihantimur, geçtiğimiz haftalarda kaçtıkları ABD'de yakalandı. 

Tok ve Cihantimur'la Ersan Şen'in daha önce söyledikleri oldukça tartılmıştı. 

Ünlü avukat, şartlarda anlaştığında Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u savunabileceğini söylemişti. 

Şen'in sözleri gündem olmuş ve tepkiler yağmıştı. 

Ersan Şen, konuya ilişkin konuştu. 

Şen, öyle bir teklif gelmediğini ifade etti. 

Avukatlık refleksi ile cevap verdiğini belirten Erşan Şen, pişman olduğunu ve insanların tepki göstereceğini tahmin edemediğini söyledi. 

Şen, öyle bir tepki ile karşılaşacağını bilseydi yorum yapmayacağını ifade etti.

Ünlü avukat, şu ifadeleri kullandı;

"Yok hayır öyle bir teklif yok. Biz faili savunuyoruz, millet tepki gösteriyor. Niye anlamadım. Avukatlık refleksi ile cevap verdim. Şartlar deyince maddi şartlar anlamayın. İnsanlar tutuklanmak istemeyebilir. Avukatla oturduğunuzda maddiyatı konuşmazsınız. Size ne sağlayabilir, bunu konuşursunuz. Pişman oldum. O kadar insanın tepki göstereceğini tahmin edemedim. Öyle bir tepkiyle karşılaşacağımı bilseydim yorum yapmazdım."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa