Kemal Kılıçdaroğlu yazım yanlışına takıldı! Ek değil bağlaç olacak

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyada yaptığı paylaşımındaki yazım yanlışı vatandaşın dikkatinden kaçmadı.

Kübra Şenal
YAYINLAMA
09 Temmuz 2024 12:17
GÜNCELLEME
09 Temmuz 2024 12:54
Kemal Kılıçdaroğlu yazım yanlışına takıldı! Ek değil bağlaç olacak
Kübra Şenal

2023 yılındaki genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında hezimete uğrayan CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içinde yaşanan kaostan sonra koltuğu Özgür Özel'e kaptırdı. Hakkında "Siyasetten silinecek" yorumları yapılan Kılıçdaroğlu'nun çalışmaları için ofis kiraladığı iddia edilmişti.

Ekranlarda görülmeyen Kılıçdaroğlu X hesabından videolu paylaşımlar yaparak kampanyasını yürütmeye devam ediyor.

CHP'de yaşanan değişim sonrasında Kılıçdaroğlu, aktif siyasetin dışında olsa da gündeme ilişkin değerlendirmeler bulunmaktan kaçınmıyor ve programlara katılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda X'te yeni bir video paylaşan Kılıçdaoğlu, dikkat çeken bir yazım hatası yaptı. Bu yanlışa takipçileri kayıtsız kalamadı.

SEN MİSİN 'DA'YI YANLIŞ YAZAN

Son paylaşımında ekonomi gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, videoya "Bazı unuttuğunuz şeyleri sizlere tekrar hatırlatmak ve artık sorgulatmak istiyorum... Ekonomi Bakanı'da dinlesin!" notunu yazdı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında "Ekonomi Bakanı'da dinlesin" kısmındaki 'da' bağlacını kesme işaretiyle ayırması dikkat çekti.

SİLİP YENİDEN PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu da sosyal medyanın diline düştü. Özellikle üst seviyede olan yazım kurallarına dikkat ve uyarılarına maruz kaldı. Kılıçdaroğlu, daha sonra hatasını telafi ederek paylaşımını yeniden yayınladı.

Kılıçdaroğlu yazdığı notu nihayet, "Ekonomi Bakanı da dinlesin" şeklinde düzeltti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa