Afra Saraçoğlu’nun menajerlik şirketinden açıklama! “Gerekli müracaatlar yapıldı”

Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu ile ilgili yapılan hakaretler ve iftiralar üzerine menajerlik şirketi harekete geçti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Temmuz 2024 17:04
GÜNCELLEME
09 Temmuz 2024 17:48
Afra Saraçoğlu’nun menajerlik şirketinden açıklama! “Gerekli müracaatlar yapıldı”
Ecem Çetin Editör

Üçüncü sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya devam edecek olan ve ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Yalı Çapkını dizisi cuma akşamları ekrana geliyor.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un başrolünde yer aldığı, çok sayıda hayran kitlesi bulunan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Yalı Çapkını, eylül ayında 3. sezonuyla ekrana gelecek. 

Yeni sezonu büyük bir sabırsızlıkla beklenen dizide Afra Saraçoğlu, Seyran karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor.


Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Afra Saraçoğlu’nun menajerlik şirketinde Saraçoğlu ile ilgili bir açıklama yapıldı. 

Açıklamada, Saraçoğlu ile alakalı son dönemde giderek artan kin ve nefret söylemlerinin, nitelikli hakaretlerin ve iftiraların Ajans ve hukuk müşavirliği tarafından yakından takip edildiği ifade edildi. 

Menajerlik şirketi, tespit edilen hesaplar ile alakalı Cumhuriyet Savcılığı’na gerekli müracaatların yapıldığını, bu organize kötülük ile alakalı süreçlerin titizlikle takip edildiği belirtildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.