Okan Buruk: "Hazırlık maçları sonuç odaklı olmayacak"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, sabah idmanı öncesinde yaptığı açıklamada ,Galatasaray'ın her maçı kazanmak istediğini belirtti.

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
10 Temmuz 2024 11:42
GÜNCELLEME
10 Temmuz 2024 12:13
Okan Buruk: ''Hazırlık maçları sonuç odaklı olmayacak''
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Süper Lig' de  2023-2024 futbol sezonu toplam 102 puanla şampiyon olarak kapatan Galatasaray ilk etap yurt dışı kamp çalışmaları için Avusturalya'ya gitti.

Çalışmalarına dün başlayan sarı-kırmızılar, bugün yapılacak sabah idmanı öncesinde teknik direktör Okan Buruk basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamada bulundu.

Okan Buruk'tan Açıklama

Okan Buruk sözlerine şu şekilde başladı: "Biraz sıcak! Aslında Avusturya seçme nedenlerimizden biri serin ama değişen iklimle buralar da sıcak oluyor.

Antrenman sahası güzel, bu önemli. Bu dönem hazırlık maçları oynamak, kazanmak önemli. Hazırlık maçları sonuç odaklı olmayacak. Bugün çift idman, yarın idman ve akşam maç.

 İlk maç daha hazır bir takım karşı olacak. Süreleri de bölerek tüm oyuncuları kullanmaya çalışacağız. Kalabalık kadroyla geldik. Gençler, kiradan dönenler, takımda tutmak istediğimiz oyuncular var. 

Verimli bir kamp olmasını bekliyoruz. 9 günlük bir süre. Sıkılacak vakit bile olmuyor. Her gün çift idman oluyor. Sadece antrenman, dinlenme ve 3 hazırlık maçı var. 

Hazırlık maçlarında sonuç odaklı olmayacağız ama Galatasaray her maçı kazanmak ister. Türk Milli Takımı'ndaki oyunculara ayın 22'sine kadar izin verdik. Davinson milli takımda. Herhalde 14'ünde bitecek. Devamında izin süresinden sonra bizle olacak." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa