Beşiktaş girişimlerini hızlandırdı...

Beşiktaş, Lazio forması giyen Ciro Immobile'nin transferi için girişimlerine hız verdi. Kara Kartalın teklifi belli oldu...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
11 Temmuz 2024 07:12
GÜNCELLEME
11 Temmuz 2024 06:37
Beşiktaş girişimlerini hızlandırdı...
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Beşiktaş, Lazio'da forma giyen Ciro Immobile'nin transferi için girişimlerinde vites artırdı.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Beşiktaş, Immobile'yi bonservis bedeli olmadan vermeye yanaşmayan Lazio'ya 2-3 milyon euro civarında bir teklifte bulundu.

TEMASLAR SÜRÜYOR

Lazio'nun bu teklifi kabul etmesi halinde Immobile'nin Beşiktaş'a transferi gerçekleşecek. İki kulübün arasındaki temasların sürdüğü ve anlaşmanın yakın olduğu belirtiliyor.

İTALYAN GOLCÜYE İKİ YILLIK SÖZLEŞME

34 yaşındaki Immobile, Beşiktaş'a transfer olması durumunda iki yıllık bir sözleşme imzalayacak. Geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıkan Immobile, 11 gol atarken 1 asist yapma başarısı gösterdi. İtalyan golcü, kariyerinde daha önce Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Pescara, Grosseto ve AC Siena gibi takımlarda da oynamıştı.

Öte yandan Beşiktaş, sezon hazırlıkları için Slovenya'ya gitti ve kamptaki ilk antrenmanını salonda gerçekleştirdi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki takım, Maribor'da bulunan kamp otelinde basına kapalı bir şekilde çalıştı. İdmanda oyuncular aktivasyon ve havuzda kuvvet çalışmaları yaptılar.

Beşiktaş, Slovenya'daki kamp programına yarın çift antrenman yaparak devam edecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa