Parkta oturan gençlere silahlı saldırı...

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, tabancalı saldırısına uğrayan Hacı Acartürk (24) hayatını kaybetti, arkadaşı ise yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
11 Temmuz 2024 08:10
GÜNCELLEME
11 Temmuz 2024 07:44
Parkta oturan gençlere silahlı saldırı...
DHA
Kaynak DHA

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, Büyük Atatürk Parkı'nda gerçekleşen olayda, Hacı Acartürk (24) parkta oturduğu sırada kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Olayda Acartürk'ün arkadaşı Serhat Y. (28) ise yaralandı. Saldırganların parktaki kameriyede oturan bu iki şahsa tabancayla ateş açtığı belirtiliyor. Acartürk'ün göğsüne, Serhat Y.'nin ise ayağına kurşun isabet etti. 

Saldırganlar olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hacı Acartürk, Ceyhan Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Serhat Y.'nin tedavisi ise hastanede devam etmekte. Cinayet şüphelilerini yakalamak için polis soruşturmasını sürdürmektedir.

ADANA'DA ORMAN YANGINI

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, Avcıpınarı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı. Yangının ihbarı üzerine olay yerine helikopter ve arazözler yönlendirildi. Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa