Sokak hayvanları düzenlemesinde sona doğru

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM'de sokak hayvanlarını koruma amacıyla 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklik öngören bir kanun teklifi üzerinde son aşamaya gelindiğini duyurdu.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
11 Temmuz 2024 18:28
GÜNCELLEME
11 Temmuz 2024 19:37
Sokak hayvanları düzenlemesinde sona doğru
AK
Afife Kaya Editör

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) sokak hayvanlarına ilişkin önemli bir adım atılıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifi üzerinde son aşamaya gelindiğini açıkladı. Yenişehirlioğlu, TBMM'de grubu bulunan diğer partilerin grup başkanvekillerini ziyaret ederek, teklif hakkında bilgi verdi.

Hazırlanan kanun teklifi, uzun süren çalışmalar sonucu toplumun çeşitli kesimlerinden gelen görüşler doğrultusunda şekillendirildi. AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, önce TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci'ye, ardından AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'e ve son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulmak üzere raporu hazırladı.


Yenişehirlioğlu, kanun teklifinin TBMM Başkanlığı'na sunulması için sürecin tamamlanma aşamasında olduklarını belirtti. AK Parti grubu, sorunun kalıcı çözüme kavuşturulması ve sürecin şeffaf bir şekilde ilerlemesi konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa