TBB’nin yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belli oldu

Türkiye Bankalar Birliği'nin 67. Genel Kurulu'nda yapılan seçimler sonucunda, yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Toplantının kesin olmayan sonuçlarına göre, TBB Yönetim Kurulu'na 13 bankanın temsilcisi seçildi. Ayrıca, Fibabanka, QNB Finansbank ve Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Denetçi Üyeliklerine seçildi. Yeni yönetim kurulunun başkanı ile başkan vekili, önümüzdeki günlerde yapılacak ilk toplantıda belirlenecek.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
11 Temmuz 2024 23:08
GÜNCELLEME
12 Temmuz 2024 00:43
TBB’nin yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belli oldu
AK
Afife Kaya Editör

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 67. Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan seçimlerle yeni dönem yönetim kurulu üyelerini belirledi. İstanbul Finans Merkezi Ziraat Bankası Genel Müdürlük Oditoryumu’nda gerçekleştirilen seçimli toplantı, bankacılık sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Toplantının kesin olmayan sonuçlarına göre, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu'na şu bankaların temsilcileri seçildi: Akbank, Citibank, HSBC Bank, ING Bank, Odea Bank, Türk Ekonomi Bankası, Türk Eximbank, Ziraat Bankası, Türkiye Garanti Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Yapı ve Kredi Bankası.

Türkiye Bankalar Birliği  Yönetim Kurulu Denetçi Üyeliklerine ise Fibabanka, QNB Finansbank ve Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'nın temsilcileri seçildi.

Türkiye Bankalar Birliği  tarafından yapılan açıklamada, yeni yönetim kurulunun başkanı ile başkan vekilinin belirlenmesinin, önümüzdeki günlerde yapılacak ilk toplantıda gerçekleştirileceği bildirildi.

Türkiye Bankalar Birliği'nin yeni dönem yönetim kurulu, sektörün geleceği ve bankacılık politikalarının belirlenmesinde önemli rol oynayacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa