Havaya silahla ateş edip, sosyal medyada paylaştı...

Bursa'da, tabanca ile havaya ateş açıp, o anları sosyal medyada paylaşan H.E. (18), polis ekipleri tarafından evine yapılan operasyonla gözaltına alındı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
12 Temmuz 2024 08:14
GÜNCELLEME
12 Temmuz 2024 09:54
Havaya silahla ateş edip, sosyal medyada paylaştı...
DHA
Kaynak DHA

9 Temmuz'da Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde, 5. Çağlayan Sokak'taki bir binanın çatısında tabancayla havaya ateş eden H.E. adlı şüpheli, o anları sosyal medyada paylaşınca Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin dikkatini çekti.

Polis ekipleri şüphelinin kimliğini tespit etti ve üzerinde 4 suç kaydı bulunan H.E., evine düzenlenen operasyonla 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Operasyonda şüphelinin kullandığı tabanca da ele geçirildi. H.E., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

BURSA VALİSİNDEN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Olayla ilgili sosyal medya üzerinden mesaj yayınlayan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, "Sosyal medyada yer alan görüntülerde ikamet çatısında havaya tabanca ile defalarca ateş açan H.E. isimli şahıs Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği (SÖS) ekiplerimizce suç aleti ile yakalanarak 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' suçundan gözaltına alınmıştır. Hedef gözetmeksizin havaya ateş açarak masum insanların hayatını riske atanlara asla müsaade etmeyeceğiz!" dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa