Ömer Çelik'ten Doğan Aydal'a tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kullandığı ifadelerden dolayı YRP'li Doğan Aydal'a tepki gösterdi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Temmuz 2024 13:33
GÜNCELLEME
12 Temmuz 2024 15:19
Ömer Çelik'ten Doğan Aydal'a tepki!
Ecem Çetin Editör

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri oldukça dikkat çekti. 

Doğan Aydal, "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika’ya gider" ifadelerini kullandı....

Aydal'ın kullandığı bu sözlere Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi. 


Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ömer Çelik, YRP'li Doğan Aydal'ın kullandığı sözlerin çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlık olduğunu ifade etti. 


Çelik, bu sözleri şiddetle kınadıklarını belirtti. 

AK Partili Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vesayetle mücadeleden terörün her türlüsüyle ve FETÖ’yle mücadeleye, 7 Şubat’tan 15 Temmuza kadar her türlü saldırı karşısında ortaya koyduğu cesur duruşunu tüm dünyanın bildiğini ve milletin de takdir ettiğini söyledi. 


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Doğan Aydal’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik kullandığı ifadelerin, bir çirkinliğin dışa vurumu olduğu gibi açıkça haddini aşmak olduğunu ifade etti. 


Çirkinlik ve iftiralarla şimdiye kadar çok mücadele ettiklerini belirten Ömer Çelik, bundan sonra da siyasi ve hukuki karşılığını vermeye devam edeceklerini aktardı. 

Ömer Çelik, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;



Yeniden Refah Partisi ve AK Parti geçmişi 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2023 yılında yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde ittifak olmuştu. Ancak bu ittifak, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde bozuldu ve iki parti yollarını ayırdı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa