Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Davutoğlu'nu ziyaret etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na ziyarette bulundu.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
12 Temmuz 2024 19:28
GÜNCELLEME
12 Temmuz 2024 20:49
Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Davutoğlu'nu ziyaret etti
AA
Kaynak AA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na ziyarette bulundu.

Özdağ ve Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde yaptıkları görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Misafirperveliğinden dolayı Davutoğlu'na teşekkürlerini ileten Özdağ, görüşmede Davutoğlu'na, TSK mensuplarının sınırda silah kullanma yetkilerinin hukuken yeniden düzenlenmesi ve Türkiye'nin Ottawa Antlaşması'ndan çekilmesi önerilerini bir dosya halinde sunduklarını belirtti.

Davutoğlu da Özdağ'dan gelen teklif üzerine bu görüşmenin gerçekleştiğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hükümetin sığınmacı politikalarına değinen Davutoğlu, çözüm için Göç Bakanlığı kurulması gerektiği görüşünü paylaştı.


 "AK Parti'ye geçme üretilen bir senaryo"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Davutoğlu, Gelecek Partisi İstabul Mileltvekili Selim Temurci'nin partiden istifa edip, AK Parti'ye katılacağı iddialarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

"Bu haberle Gelecek Partisi'ne algı operasyonu yapıyorlar. Temurci bizim kurucumuz. Birileri Gelecek Partisi mevcudiyetinden rahatsız. Birileri Gelecek- Saadet Grubu'ndan rahatsız. Bizim muhalefetimiz, CHP muhalefeti gibi olmuyor. İçeriden ve doğrudan hitap eden bir muhalefet oluyor. Selim Temurci, Cumhurbaşkanımızla görüştü. Bunda hiçbir yanlış görmüyorum. Benim arkadaşlarıma güvenim tam. Herkes, herkesle görüşür. Bizi bilgilendirmek kaydıyla... AK Parti'ye geçme üretilen bir senaryo."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa