Avcılar'da yeni doğan bebeği çöp konteynerinin yanına bıraktılar

İstanbul Avcılar'da çöp konteyneri yanında poşete konulmuş yeni doğan bir bebek bulundu. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
12 Temmuz 2024 21:03
GÜNCELLEME
13 Temmuz 2024 00:05
Avcılar'da yeni doğan bebeği çöp konteynerinin yanına bıraktılar
DHA
Kaynak DHA

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Çöp atmaya giden bir vatandaş, çöp konteynerinden gelen sesle şok oldu ve  poşet içine konulmş bebeği görünce hemen polisi aradı. 

İstanbul Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde akşam saatlerinde çöp atmaya giden bir kadın, çöp konteynerinin yanında bulunan bir poşetten bebek sesi geldiğini duydu. 

Poşeti açan kadın, yeni doğmuş bir kız bebek olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, bebeği bırakanların bulunması için çalışma başlatıldı.

Konu ile ilgili konuşan çevre sakini Ceren Altuner, "Bahçeye çıktığımızda bir ses duyduk. Bizim komşumuz bebeği görmüş. Biz de ondan sonra gördük. Bir poşetin içerisine sarılı bir şekilde bırakılmış bebek. Maksimum 3-4 günlük bir bebekti. Çöp atarken bebek ağlamış ya da bir ses çıkarmış sanırım. Hemen ambulansı aradı. Ambulansın içerisinde müdahale ettiler. Şu anda hastanede tedavi görüyor" dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa