23 gündür kayıp Evra’nın cesedi 6 parçaya bölünmüş halde bulundu.

23 gün önce Beylikdüzü'nden Esenyurt'taki bir eve iş görüşmesi için giden 23 yaşındaki Erva Raziye Asar'ın cesedi 6 parçaya bölünmüş halde bir inşaatta bulundu. Cinayet şüphelisi olarak 43 yaşındaki Fetih Dağlı gözaltına alındı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
12 Temmuz 2024 23:20
GÜNCELLEME
13 Temmuz 2024 00:05
23 gündür kayıp Evra’nın cesedi 6 parçaya bölünmüş halde bulundu.
DHA
Kaynak DHA

15 Haziran Cumartesi günü, Beylikdüzü'nde yaşayan Erva Raziye Asar, sosyal medya hesabından "iş arıyorum" ilanı paylaştı. 

Bu ilana yanıt veren Fetih Dağlı, Erva ile ev temizliği işi için iletişime geçti.

Erva, iş görüşmesi için Dağlı'nın evine gittikten sonra kendisinden haber alınamaması üzerine, yakınları 19 Haziran Çarşamba günü polis merkezine kayıp ihbarında bulundu. 

Dün akşam saatlerinde Sahil Mahallesi Hürriyet Bulvarı'nda yürüyen vatandaşlar, çevrede koku ve ceset parçaları fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede ceset parçalarının bir kadına ait olduğunu ve cesedin 6 parçaya ayrıldığını tespit etti. 

Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan inceleme sonucu cesedin, 23 gün önce kaybolan Erva Raziye Asar'a ait olduğu anlaşıldı.

Polis, Erva'nın kaybolmadan önce Esenyurt'ta bulunan Fetih Dağlı'nın evine gittiğini de belirledi. Harekete geçen ekipler, Fetih Dağlı'yı kısa sürede gözaltına aldı.

Şüpheli, ilk sorgusunda "Kız senin olayım dedi, ben kabul etmeyince sokağa çıkar bana tecavüz etti diye bağırırım deyince korktum, boğdum" şeklinde ifade verdi. Daha önce bir cinayet nedeniyle denetimli serbestlikle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenilen Fetih Dağlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Erva Raziye Asar'ı boğarak öldüren Fetih Dağlı'nın, baş, kol, gövde ve bacaklarını parçalara ayırarak siyah bir poşetle inşaata attığı ortaya çıktı. Korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Fetih Dağlı'nın sahte hesap açarak sosyal medyada Erva ile iletişime geçtiği ve kendini kadın olarak tanıttığı öğrenildi.  "Bir ağabeyim var, onun evine temizliğe gidebilir misin?" diyerek genç kadını ikna eden şüpheli Erva'yı Esenyurt'taki dairesine geldiğinde boğarak öldürdü.

 Soğukkanlı katil zanlısı talihsiz kadının bedenini 6 parçaya ayırdı ve bir süre buzlukta sakladı. 

Daha sonra poşetlerle birlikte gece bekçisi olarak çalıştığı inşaata giden Dağlı, cesedi yakınlardaki başka bir inşaatın asansör boşluğuna attı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa