Prizde takılı şarj aleti yangına neden oldu...

Bolu'da prize takılı halde bırakılan cep telefonu şarj aleti alev aldı, evin bir odası yanarak kullanılmaz hale geldi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
13 Temmuz 2024 04:18
GÜNCELLEME
13 Temmuz 2024 04:19
Prizde takılı şarj aleti yangına neden oldu...
DHA
Kaynak DHA

Yangın, saat 20.30 civarında Borazanlar Mahallesi Erbay Sokak'ta bulunan bir apartmanda çıktı. Burak Alagözoğlu’nun kiracı olarak oturduğu dairenin yatak odasında prize takılı bırakılan cep telefonu şarj aleti alev aldı. Alevler, önce yatağa, ardından odanın tamamına yayıldı. Dumanı fark eden ev sakinleri itfaiyeye haber verdi. Yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangında odanın kullanılamaz hale geldiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BİR YANGIN HABERİ DE İSTANBUL'DAN...

Ümraniye'de Trabzon Park Millet Bahçesi'nde bulunan çardak alev alev yandı.

Ümraniye Belediyesi'ne ait Trabzon Park Millet Bahçesi'nde bulunan bir çardak alev alev yandı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından ağaçlık alana sıçramadan söndürüldü.


Yangın, saat 00.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Ihlamurkuyu Mahallesi'ndeki Trabzon Park Millet Bahçesi'nde başladı. Çardağın yandığını gören vatandaşlar, durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Büyüyen alevler ağaçlara da sıçramışken, yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa