İzmir'de sağanak yağış sırasında akıma kapılan iki kişi öldü

İzmir'de etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, yağıştan kaçmaya çalışan İnanç Öktemay ve arkadaşı akıma kapıldı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
13 Temmuz 2024 04:34
GÜNCELLEME
05 Ağustos 2024 12:06
İzmir'de sağanak yağış sırasında akıma kapılan iki kişi öldü
DHA
Kaynak DHA

İzmir'de etkili olan sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yağıştan kaçmaya çalışan İnanç Öktemay (44), sokaktaki suya bastığı anda akıma kapıldı. Arkadaşını kurtarmaya çalışan Özge Ceren Deniz (23) de akıma kapıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine elektrik şirketi yetkilileri, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Ağır yaralanan iki kişi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. İki kişinin cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.


AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Öte yandan, gök gürültülü sağanağın dışında rüzgar da etkili oldu. Bayraklı'nın Turan Mahallesi'nde rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar devrildi ve sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti. Bir motosikletçinin aracını tutamayıp yere devirdiği de görüldü.


METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından, saat 18.00 sıralarında İzmir'de gök gürültülü sağanak başladı. Sağanak yağış, özellikle Konak ve Bayraklı gibi kent merkezindeki ilçelerde etkili oldu. Kentte bazı cadde ve sokaklar suyla dolarken, araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa