İstanbul'da silahlar çekildi... Yaralılar var...

İstanbul Maltepe'de, iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine çıkan olayda 3 kişi yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
13 Temmuz 2024 04:41
GÜNCELLEME
13 Temmuz 2024 04:41
İstanbul'da silahlar çekildi... Yaralılar var...
DHA
Kaynak DHA

Olay, saat 23.00 sıralarında Çınar Mahallesi, Çınarlı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma, büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada, 3 kişi tabancayla vurularak yaralandı. Şüpheliler, kavga sonrasında olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. 

Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra onları ambulansla çevredeki hastanelere kaldırdı. 

Polis ekipleri, sokağı kapatarak inceleme yaptı ve olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

ASMA TAVAN ÇÖKTÜ

Öte yandan yine İstanbul'da yaşanan olayda Zeytinburnu'nda iş yerinin asma tavanı çöktü.


Olay, saat 21.50 civarında Telsizler Mahallesi 85. Cadde üzerinde bulunan bir tekel bayisinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, işletme sahibi ve bir kişinin içeride olduğu sırada, iş yerinin malzemelerinin saklandığı asma tavan çöktü. Çökme sırasında içeride bulunan kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, zabıta ve sağlık ekipleri gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa