Ciro Immobile, Beşiktaş için İstanbul'da...

Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı 34 yaşındaki İtalyan santrfor Ciro Immobile, İstanbul’a geldi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
13 Temmuz 2024 05:45
GÜNCELLEME
13 Temmuz 2024 05:05
Ciro Immobile, Beşiktaş için İstanbul'da...
DHA
Kaynak DHA

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken, Rafa Silva ve Gabriel Paulista'nın ardından bir transfer daha gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı ekip, İtalya Serie A ekibi Lazio'dan 34 yaşındaki İtalyan santrfor Ciro Immobile'yi kadrosuna kattı. Immobile, saat 00.35 sularında Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi. Oyuncuyu çok sayıda siyah-beyazlı taraftar karşıladı ve Immobile, çiçek ve atkı takdim edilmesinin ardından taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


FEYYAZ UÇAR'DAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, taraftarın heyecanlı olduğunu belirterek, “Bir dünya yıldızını daha kadromuza kattık. Şimdilik çok fazla detay veremem ama taraftarlarımız sabırsızlanıyor” dedi.

CİRO İMMOBİLE: ÇOK MUTLYUM

Çok mutlu olduğunu ifade eden Ciro Immobile ise, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni sezona başlamak için sabırsızlanıyorum ve taraftarların sıcak karşılaması beni çok duygulandırdı” şeklinde konuştu.

Ardından Immobile, kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa