''Kuyu-8'' operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

"Kuyu-8" operasyonu kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Neslihan Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu 17'si tutuklandı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
13 Temmuz 2024 06:53
GÜNCELLEME
13 Temmuz 2024 05:41
''Kuyu-8'' operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı
AA
Kaynak AA

"Kuyu-8" operasyonu kapsamında gözaltına alınan şüpheliler arasında Neslihan Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de olduğu, toplamda 17 kişi tutuklandı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik takip başlatıldı.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Toplam 65 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra, 43'ü sağlık kontrolünden geçirilerek Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Geri kalan şüpheliler ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Savcılığa çıkarılan 43 şüpheliden 17'si tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilirken, 21'i için adli kontrol tedbiri istendi. 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.

17 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Nöbetçi sulh ceza hakimliği, Güngen çifti dahil olmak üzere 17 şüphelinin tutuklanmasına karar verirken, diğer 21 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti.

Etiketler Operasyon
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa