Antalyaspor kampında Alex de Souza krizi!

Antalyaspor Kulübü, Burdur Kampı'nda başka takımın taraftarlarının teknik direktörleri Alex de Souza ile fotoğraf çektirmesine ilişkin açıklama yaptı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
13 Temmuz 2024 09:33
GÜNCELLEME
13 Temmuz 2024 11:05
Antalyaspor kampında Alex de Souza krizi!
Ecem Çetin Muhabir

Antalyaspor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 

Kulüp, Burdur'da kampa girdi. 

Kamp sırasında bir takım olaylar yaşandı. 

Fenerbahçe taraftarları Teknik Direktör Alex de Souza ile fotoğraf çekinmek için kampın olduğu alana geldi. 

Taraftarlar, teknik direktör ile fotoğraf çekindi, forma imzalattı. 

Bu görüntüler Antalyaspor Kulübü taraftarlarını oldukça rahatsız etti. 

Kulüpten görüntüler üzerine açıklama geldi. 

Antalyaspor Kulübü, sosyal medyada Burdur kampı sırasında başka takım taraftarlarının Teknik Direktör Alex de Souza  ile fotoğraf çektirip imza aldığı görüntüleri yönetim kurulu olarak şaşkınlık ve üzüntü ile gördüklerini ifade etti. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yapılan araştırma sonucunda, hiç kimsenin alınmadığı antrenman sahasına kamp yapılan tesisin ve antrenman sahasının güvenliğinden sorumlu kişilerin zafiyeti nedeniyle kulüpten izinsiz olarak bazı kişilerin alındığının tespit edildiği ifade edildi. 


Zafiyet ile ilgili gerekli girişimlerin kulüp tarafından yapıldığı belirtilirken, Burdur kampındaki sevk ve idaresinden sorumlu profesyonellerin görüş ve savunmasının alındığı aktarıldı. 

Açıklamada, güvenliğin tam olarak sağlanması konusunda gerekli girişimlerin yapıldığı, bundan sonra bir daha bu tür görüntülerin yaşanmaması için sorumlu kim varsa en sert dille uyarıldığı belirtildi.

Antalyaspor Kulübü, taraftarın bu konudaki serzenişinin haklı ve yerinde bir tepki olarak gördüklerini ifade ederek, "Aynı düşünceleri ve üzüntüleri paylaşıyoruz." dedi.

Kulüp, "Bundan sonra kamplarda, hazırlık maçlarında ve resmi müsabakalarda benzer görüntülerin yaşanmaması için tüm önlemlerin alınacağını saygıyla duyururuz." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa