Galatasaray'a Scott McTominay pazarlığında şok

Galatasaray'ın orta saha arayışı sürüyor. Scott McTominay'ı kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılı takımın transfer görüşmesinde pürüz çıktı.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
14 Temmuz 2024 13:27
GÜNCELLEME
14 Temmuz 2024 16:59
Galatasaray'a Scott McTominay pazarlığında şok
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayana Galatasaray yeni yıl için çalışmalara başladı.

Aslan transferde av peşinde

Avusturya'daki hazırlık kampında sezon için sıkı bir çalışma yapan sarı kırmızılılar biryandan da transferlere hız verdi.

Orta saha transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündeminde yer alan Manchester United'ın yıldızı Scott McTominay ile temasa geçti.

Tominay pazarlığı yarım kaldı

Sarı kırmızılılarda transferi yürüten İbrahim Hatipoğlu ve futbol direktörü Cenk Ergün İngiltere'de oyuncunun temsilcisi ve kulübü ile görüştü.  İskoç orta saha için tüm girişimlerini sürdüren yönetim yapılan ilk görüşmede anlaşma sağlayamadı.

Galatasaray, 10 milyon Euro'ya yıllık ücret talep eden  McTominay'dan indirim istedi.

Yönetim kampa geri döndü

Hatioğlu ve Ergün ilk görüşmenin ardından Avusturya kampına dönerken  alternatif isimler de değerlendirmeye alındı.

Teknik direktör Okan Buruk'la transfer için görüşmeler devam edeceği belirtilirken takımda gideceklerin de belirleneceği öğrenildi.

Orta sahada yerli ve yabancı oyuncularından memnun olan Okan Buruk, Türkiye ve Avrupa maçlarını düşünerek transferlerin yapılmasını istediğini belirtti. Rotasyona önem veren deneyimli çalıştırıcı  Scott McTominay konusunda ısrarcı olmayacağı da belirtildi.

Akman ile sözleşme

Kadro planlamasında yer almayan Portekizli orta saha Sergio Oliveira'nın takımdan ayrılması beklenirken  Galatasaray, iç transferde 18 yaşındaki genç oyuncusuyla Efe Akman’a 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa