Kuyumcu soygunu güvenlik kamerasında

İstanbul Sancaktepe'de kuyumcu soygunu güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Soyguncuların silahından çıkan mermiler bir kişiyi yaraladı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
14 Temmuz 2024 14:16
GÜNCELLEME
14 Temmuz 2024 14:51
AA
Kaynak AA

İstanbul Sancaktepe'de, Sarıgazi Mahallesi'nde dün bir kuyumcuda gerçekleşen soygunla ilgili polis ekiplerinin maskeli üç şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor.


Güvenlik kamerası incelendi

Ekipler, iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerde, maskeli şüphelilerin hızla içeri girerek kuyumcu ve çalışanlara silah doğrulttukları, tezgahtaki altınları çantaya doldurdukları görüldü. Soygunun ardından şüphelilerin kaçarken silahla ateş ettikleri de kaydedildi.


Mercedes kiralamışlar

Sarıgazi Mahallesi Ankara Caddesi'ndeki kuyumcuya dün araçla gelen üç şüpheli, silah tehdidiyle iş yeri sahibi Nurettin Mengihan ve oğlundan tezgahtaki altınları istedi. Bir miktar ziynet eşyasını alan şüpheliler, kendilerini durdurmaya çalışan Nurettin Mengihan'a ateş ederek kaçtı. Soygunda kullanılan Mercedes marka otomobilin kiralık olduğu tespit edildi.


Nurettin Mengihan'ın durumu

Ayağından yaralanan Mengihan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.


Soygun 1,5 dakika sürdü

Yaklaşık 1,5 dakika süren soygun, şüphelilerin hızlıca altınları alıp kaçmasıyla sonuçlandı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa