Kağıthane'de cinayet: Yeni sevgili eski sevgiliyi öldürdü

İstanbul'da, Serdar K., konuşmak için gittiği eski sevgilisi Zahide B.'nin yeni sevgilisi Fikret Ö. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
14 Temmuz 2024 16:19
GÜNCELLEME
14 Temmuz 2024 17:42
Kağıthane'de cinayet: Yeni sevgili eski sevgiliyi öldürdü
DHA
Kaynak DHA

Cumartesi gecesi saat 00.30 sıralarında Kağıthane'de, Filika Sokak'taki bir apartmanda cinayet işlendi.

Serdar K. (50) ve Zahide B. kısa bir süre önce ayrıldı. Zahide B. bu ayrılıktan sonra Fikret Ö. ile yeni bir ilişkiye başladı. Serdar K., eski sevgilisi Zahide B. ile görüşmek istediğini belirtti ve Zahide B. bu durumu yeni sevgilisi Fikret Ö.'ye anlattı. Bunun üzerine Zahide B., Serdar K.'yi eve çağırdı.

Serdar K., arkadaşı Hakan B. ile eski sevgilisinin oturduğu apartmana geldi. Giriş katındaki dairenin önünde Serdar K. ile Zahide B. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü ve evde bulunan Fikret Ö. dışarı çıkarak Serdar K.'yi bıçakladı. 

Ağır yaralanan Serdar K., arkadaşı tarafından Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Serdar K., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Fikret Ö., Zahide B., Emre K. ve Seher Ö.'yü gözaltına aldı. Fikret Ö., Zahide B. ve Seher Ö. tutuklanırken, Emre K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Apartmanda yapılan incelemelerde polis, dairenin su sayacının bulunduğu kutu içine gizlenmiş bir ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirdi.

Apartman sakini Tarık Türek, gece yarısı yaşanan gürültüyü aile kavgası sandıklarını belirtti. 

"Cuma gecesi saat 12'den sonra bir bağırışma oldu. Biz sıradan bir aile kavgası zannediyorduk. Kapılar yumruklandı ve tekmelendi. 'Aç ben geldim' diye bağırışmalar oldu. Kapıya baktık kimseyi görmedik. Sonra diafonun kamerasından baktık. "

"Biri vardı içeri girip çıkıyordu. Bir bıçaklanma olayı olmuş. Kim kimi bıçakladı bilmiyorum. Komşuyu da tanımıyorum. Biz eşi var diye biliyorduk. Meğerse yanındaki erkek arkadaşıymış. Bir kadın daha vardı. Onlar çok korktu. Komşular su verdi. Polisler geldi. Yaralıyı ambulansla götürmüşler. Polis evin içinde birini yakalamış. Sonra apartmanın WhatsApp hattında komşular yaralanan kişinin vefat ettiğini yazdılar" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa