Marmaris'te korkutan yangın: Tur teknesi alev alev yandı! 39 kişi...

Muğla'da bir tur teknesi alevlere teslim oldu. İçinde bulunan 39 kişi tahliye olurken korkutan yangında yaralıların olduğu belirlendi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
14 Temmuz 2024 18:57
GÜNCELLEME
14 Temmuz 2024 19:27
Marmaris'te korkutan yangın: Tur teknesi alev alev yandı! 39 kişi...
Kübra Şenal Editör

Yerli ve yabancı turistleri gözde tatil bölgelerinden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir tur teknesi yandı. Henüz bilinmeyen bir sebeple alev alev yanan teknedeki ziyaretçiler korku dolu anlar yaşadı.

TITANIK'İN BİR BAŞKA VERSİYONU!

Marmaris'te Amazon Koyu açıklarında saat 16.00 sıralarında 20 metre uzunluğundaki bir tur teknesindeki çıkan yangın korkuttu. Alevlerin ardından panik olan yerli ve yabancı turistlerin bir kısmı panik halde suya atladı. Bir kısmı ise ihbar üzerine yardıma gelen çevredeki botlar, tur teknelerindekiler ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.


YARALILAR VAR!

Yanan tekneden 39 kişi tahliye edilirken, içlerinden vücudunda yanık olan 4 kişi kıyıya çıkarılıp, buradaki ambulansla hastaneye sevk edildi. Yanan tekneye ise başta Aksaz Deniz AÜ Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından müdahalede bulunulurken, uzun süren soğutma çalışmaları neticesinden yangının söndürüldüğü belirtildi.


O ANLAR KEMARALARA YANSIDI

Öte yandan, yangın anı bölgedeki diğer tur teknelerinde seyahat edenler tarafından anbean görüntülendi.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa