Kesinleşmiş hapis kararı bulunan firariler yakalandı...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, haklarında çeşitli suçlardan hapis cezası ile aranmaları olan Ebru Uçakdağ ve Yasin Karahan yakalandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Temmuz 2024 05:05
GÜNCELLEME
15 Temmuz 2024 04:43
Kesinleşmiş hapis kararı bulunan firariler yakalandı...
DHA
Kaynak DHA

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, haklarında çeşitli suçlardan hapis cezası ile aranmaları olan Ebru Uçakdağ (22) Dallıca Mahallesi'nde bulunan bir AVM'de, Yasin Karahan (25) ise Yeşilyurt Mahallesi'nde yakalandı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ebru Uçakdağ ve Yasin Karahan'ı yakalamak amacıyla teknik ve fiziki takip başlattı. 47 farklı hırsızlık suçundan toplam 32 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Ebru Uçakdağ, 1 yıllık takip sonucunda Dallıca Mahallesi'nde bulunan bir AVM'de 8 saat süren bir operasyonla yakalandı. 19 farklı hırsızlık suçundan toplam 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yasin Karahan ise, 8 aylık takip sonucunda Yeşilyurt Mahallesi'nde yakalandı.

Ebru Uçakdağ ve Yasin Karahan, akşam saatlerinde sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evi'ne gönderildi.

AYDIN'DA ACI OLAY

Öte yandan Aydın'da yaşanan diğer bir olayda Nazilli ilçesinde, DSİ 21. Bölge Müdürlüğü'nün 'Nazilli ve Çevresi Yerleşim Yerleri İçmesuyu Tesisleri İkmali 2'nci Kısım' inşaatında içme suyu isale hattı çalışması sırasında su borusunun patlayıp toprağı sıvılaştırması sonucu göçük meydana geldiği iddia edildi. Olayda hayatını kaybeden 3 işçinin, DSİ'nin taşeron şirketi olan Sistem 2023 Yapı Soysal Mühendislik Markotel İletişim OGG firmasında çalıştığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, şantiye şefi, saha sorumlusu, formen ve 2 kepçe operatörü olmak üzere 5 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa