''Plajı boşaltma'' kavgasında kan aktı...

Zonguldak’ta Kapuz Plajı’nda alkol alan Murat K. ve Hakan G. ile plaj görevlisi Ahmet B. arasında, ‘tesisi boşaltma’ tartışması kavgaya dönüştü.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Temmuz 2024 05:53
GÜNCELLEME
15 Temmuz 2024 05:08
''Plajı boşaltma'' kavgasında kan aktı...
DHA
Kaynak DHA

Zonguldak’ta Kapuz Plajı’nda, alkol alan Murat K. ve Hakan G. ile plaj görevlisi Ahmet B. arasında, ‘tesisi boşaltma’ tartışması kavgaya dönüştü. Taraflar tekme yumruklarla birbirlerine saldırırken, görevli Ahmet B.’nin tabancayla açtığı ateş sonucu Murat K. ve Hakan G. yaralandı.


TARTIŞMA SONRASI PLAJ GÖREVLİSİ SİLAHLA OLAY YERİNE DÖNDÜ

Olay, saat 23.00 sıralarında Yeşilmahalle Kapuz Plajı’nda meydana geldi. İddiaya göre plajda bekçi olarak görev yapan Ahmet B., tesisi boşaltmak için orada bulunan kişileri dışarı çıkarmak istedi. Alkol alan Murat K. ve Hakan G. ile Ahmet B. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Kavganın ardından ayrılan Ahmet B., kısa süre sonra tabanca ile geri gelerek ateş açtı. Kurşunlar Murat K. ve Hakan G.’ye isabet etti.


EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ

Olaya, bölgede bulunan ancak görevde olmayan iki sahil güvenlik personeli havaya ateş açarak müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

PLAJ GÖREVLİSİ EKİPLER TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, olay yerindeki kovanları ve delilleri korumak için büyük çaba sarf etti. Olay yeri inceleme ekipleri de çalışmalara katıldı. Ahmet B. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa