Copa America Finalinde Lionel Messi'nin gözyaşları...

Copa America Finalinde Lionel Messi karşılaşmanın 65. dakikasında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalınca gözyaşlarını tutamadı...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
15 Temmuz 2024 07:50
GÜNCELLEME
15 Temmuz 2024 07:30
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Copa America Finalinde Kolombiya ile karşılaşan Arjantin'de Lionel Messi gözyaşlarını tutamadı.


Kolombiya'ya karşı forma giyen Lionel Messi karşılaşmanın 65. dakikasında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Yerini Nicolas Gonzalez'e bırakan Lionel Messi yedek kulübesindeyken gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar canlı yayında ekranlara gelirken sosyal medyada da kısa sürede büyük izlenmelere ulaştı.

ŞAMPİYON ARJANTİN

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından ABD'de düzenlenen turnuvanın finalinde son 61 müsabakada 2 kez mağlup olan Arjantin ile 28 maçtır yenilmeyen Kolombiya karşı karşıya geldi.

Florida'daki Hard Rock Stadı'nda oynanan finalin ilk yarısında Kolombiya, iyi mücadele etmesine ve birçok istatistikte daha üstün taraf olmasına rağmen soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve karşılaşmanın normal süresi 0-0 berabere tamamlandı.

Uzatma bölümünde sahneye çıkan Lautaro Martinez, 112. dakikada attığı golle Arjantin'i 1-0 öne geçirdi. Giovani Lo Celso'nun tek pasında topla buluşan Martinez, ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan Arjantin, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı ve Copa America'nın sahibi oldu.

KARŞILAŞMA GEÇ BAŞLADI

2024 Kupa Amerika finali, biletsiz taraftarların stada giriş yapmak istemesinin ardından yaşanan olaylar nedeniyle 1 saat 23 dakika gecikmeli başladı.

Karşılaşmanın başlangıç saati (TSİ 03.00), stat dışında yaşanan izdiham sebebiyle birçok kez değiştirildi.

Müsabakanın başlama vuruşu, güvenlik önlemlerinin alınması ve biletli taraftarların tribünlerdeki yerlerini almasının ardından 1 saat 23 dakika sonra yapıldı.

ABD polisinin, kural dışı davranış gerekçesiyle birçok taraftarı gözaltına aldığı öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa