Noussair Mazraoui Galatasaray'ın gündeminde...

Bayern Münih'te forma giyen Noussair Mazraoui Galatasaray'ın gündemine girdi... Sarı kırmızılılar sağ bek bölgesine takviye istiyor...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
15 Temmuz 2024 08:49
GÜNCELLEME
15 Temmuz 2024 08:57
Noussair Mazraoui Galatasaray'ın gündeminde...
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Galatasaray, Bayern Münih'ten ayrılmak isteyen Noussair Mazraoui ile ilgilenmeye başladı.

Star'da yer alan habere göre, Josip Stanisic, Joshua Kimmich ve Sacha Boey'in varlığı nedeniyle Bayern Münih'in sağ bek rotasyonunda dördüncü sıraya düşen Mazraoui, kulüpten ayrılma talebini iletti. Bayern Münih de Faslı oyuncuya yeterli teklif gelmesi durumunda ayrılabileceğini bildirdi.


İSTENEN ÜCRET BİLİNMİYOR

Galatasaray, Bayern Münih'ten ayrılma süreci kesinleşen Mazraoui ile ilgilenmeye başladı. İlk temasların başladığı belirtilirken, Mazraoui'nin bonservisi için Bayern Münih'in ne kadar ücret talep ettiği konusunda henüz bir bilgi verilmedi.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Ajax altyapısında yetişen ve 2022 yazında bedelsiz olarak Bayern Münih'e transfer olan Mazraoui, geçen sezon oynadığı 29 resmi maçta 4 asist yaptı.


BARIŞ ALPER İÇİN İLK RESMİ AÇIKLAMA

Öte yandan bir gelişmede Barış Alper Yılmaz ile ilgili yaşandı. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) gösterdiği performansla Avrupa futbol kamuoyunun dikkatini çeken milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'a gelen teklifleri düşünmeden reddettiklerini söyledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa