Devlet Bahçeli'nin 15 Temmuz mesajı: Direniş ve dik duruş mefkuresi

MHP lideri Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 8'inci yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında 'direniş'i özetledi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
15 Temmuz 2024 09:43
GÜNCELLEME
15 Temmuz 2024 09:43
Devlet Bahçeli'nin 15 Temmuz mesajı: Direniş ve dik duruş mefkuresi
Kübra Şenal Editör

Türkiye'nin en uzun gecesi 15 Temmuz'da binlerce kişi vatan uğruna canı pahasına sokaklara döküldü. Tarihin en kutlu direnişi MHP lideri Devlet Bahçeli'nin mesajıyla özet buldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.


"DİRENİŞ VE DİK DURUŞ MEFKURESİDİR"

Bahçeli, partisinin sosyal medya hesabından yayımladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajında, şunları kaydetti:


"15 Temmuz, millî kahramanlığın dış bağlantılı ihanet ve işgal girişimine iman ve iradeyle direniş ve dik duruş mefkuresidir. 15 Temmuz şehitlerimize ve bilcümle bütün şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyor, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle Türkiye aleyhine karanlık senaryo hazırlığı içinde olanlara sadece felaket günlerinde Türk milletinin hangi fedakârlıkları göze alacağını idrak etmelerini ikazen tavsiye ediyorum"

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa