Fenerbahçe'de biletler kesildi

Avusturya kampında hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Mourinho, Miha Zajc ve Crespo ile yola devam etmeme kararı aldı.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
15 Temmuz 2024 10:55
GÜNCELLEME
15 Temmuz 2024 12:08
Fenerbahçe'de biletler kesildi
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Topuk Yaylası'nda sezonu açan Fenerbahçe Avusturya'da hazırlıklarını sürdürüyor. 

Fenerbahçe'de planlama devam ediyor

Yeni yıla şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen sarı lacivertli takımda transfer çalışmaları da hız kazandı. Gelecek ve kalacak futbolcuların belirlendiği kampta takım henüz yıldız bir transfer gerçekleştiremedi.  Öte yandan Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun'un Fenerbahçe ile anlaştığı bilinirken taraftarın imza atması ise an meselesi olduğu kaydedildi. 

2024-2025 futbol sezonunda yabancı sınırının 14'ten 12'ye düşmesi üzerine yerli rotasyonuna rotasını çeviren yönetim ilk olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık gelen Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağladı.  Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı.

İki isim yolcu

Emre Demir'in de Sakaryaspor'a kiralanasıyla Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kampın ardından takımdan ayrılacak isimleri netleştirmeye başladı. 


Sarı lacivertlilerde bekleneni veremeyen Miguel Crespo ve Miha Zajc takımdan gönderilecek. Crespo geçtiğimiz sezonu İspanya LaLiga takımlarından Rayo Vallecano ile geçirmişti. 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu, geride kalan sezonda Rayo Vallecano'da 15 maçta şans buldu. 

2023-2024 sezonunda oynadığı futbolla Fenerbahçe taraftarlarının eleştiri hedefi olan Zajc'ın da gitmesi kesinleşti. 30 yaşındaki Slovenyalı için menajeri kulüp aramaya başladı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa