Ankaragücü'nden River Plate ile görüşme!

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Ankaragücü, River Plate Kulübü ile iş birliği yapmak için bir görüşme gerçekleştirdi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
15 Temmuz 2024 11:31
GÜNCELLEME
15 Temmuz 2024 12:14
Ankaragücü'nden River Plate ile görüşme!
Ecem Çetin Editör

2024-2025 sezonu Ağustos ayında başlayacak. 

Takımlar hazırlıklarını sürdürüyor. 

Yeni sezonda 1. Lig'den yoluna devam edecek olan MKE Ankaragücü, sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 

Ankara’nın en köklü spor kulüplerinden birisi olan Ankaragücü, önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Kulüp, River Plate ile iş birliği görüşmesi yaptı. 

Görüşmeye sarı-lacivertli takımdan basın sözcüsü Mehmet Şanal katılırken, River Plate Kulübünden River Plate Kulübü Başkan Yardımcısı Ignacio Villaruel ve Genel Sekreter Felipe Liorente katıldı. 

Kulüpler arası yapılanma, organizasyon ve eğitim konularının görüşüldüğü toplantı, River Plate Kulübünün tesislerinde gerçekleşti.


Öte yandan oyuncu havuzuna genç futbolcuların alınması konusunun görüşüldüğü ifade edildi.

Görüşmeye ilişkin Mehmet Şanal, kulübün kısa orta ve uzun vadeli hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 

Ankaragücü'nün gelecekte altyapı ve mali konularda kendi kendine yetebilecek bir kulüp haline getirilmesi için neler yapabileceklerini araştırdığını söyleyen Şanal, bu konularda örnek olabilecek kulüpler ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti. 

"Yetişen genç oyuncuların gelecekte Ankaragücü forması giyebilmeleri için de neler yapabileceğimizi konuştuk"

Mehmet Şanal, şunları söyledi;

"Aynı zamanda iş birliği içinde olmak istiyoruz. Dünya Kupası'nda forma giymiş 26 futbolcuyu yetiştirmiş ve altyapısında beş yüzden fazla futbolcunun eğitim gördüğü River Plate Kulübü bu anlamda örnek alınabilecek bir kulüp. Görüşmelerimizde ayrıca River Plate Kulübü akademisinden yetişen genç oyuncuların gelecekte Ankaragücü forması giyebilmeleri için de neler yapabileceğimizi konuştuk."

Lgnacio Villaruel, Türk kulüpleri ile iyi ilişkiler içinde olduklarını söyleyerek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Kulübün faaliyetleri hakkında bilgi veren Lgnacio Villaruel, Ankaragücü'ne yapılanma ve eğitim konularında destek olmaktan mutluluk duyacaklarını belirttiği açıklandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa