Ankaralı siyasetçilerden 15 Temmuz mesajı!

Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılı. Ankaralı siyasetçiler, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundular.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
15 Temmuz 2024 12:12
GÜNCELLEME
15 Temmuz 2024 13:00
Ankaralı siyasetçilerden 15 Temmuz mesajı!
Ecem Çetin Editör

15 Temmuz 2016'da Türkiye hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. 

Bir grup FETÖ'cü Türkiye Cumhuriyeti hükümetine karşı bir darbe girişiminde bulundu.

Devletin kararlılığı ve sokaklara dökülen millettin mücadelesiyle darbe bastırıldı.

Ülkesi için canı pahasına direniş gösteren 251 vatandaş şehit oldu.


Ankaralı siyasetçiler, hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu.

Siyasi isimler şu paylaşımda bulundu; 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "15 Temmuz 2016’da korkusuzca vatanımızı koruyan aziz milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyor, bu uğurda şehit olan vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." 


Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, demokrasi için mücadele ederken şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin geleceğinde; demokratik değerlerin tam anlamıyla hayata geçtiği, daha güçlü ve birleşmiş bir Türkiye için çabamız devam edecek."  


Ankara Milletvekili Adnan Beker, "Vatanımızı zapt etmeye çalışan hain FETÖ’ye karşı milletimiz siper olmuş ve geçit vermemiştir. #15Temmuz Hain darbe girişiminin 8. yılında; Aziz Türk Milletimize başsağlığı, Gazilerimize şifa, Şehitlerimize rahmet diliyorum.  Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir."

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Milletimizin huzuru ve demokrasi için mücadele verirken şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle; gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum. " 


Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "Demokrasimize vurulmak istenen hain pranganın, Büyük Türk Milleti’nin feraseti ve cesaretiyle parçalandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor; kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." 

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Öyle bir millet düşünün, söz konusu vatan olunca kendi selasına koşarak gitsin.” 15 Temmuz’da bu topraklara gözlerini diken hainlere karşı canlarını hiçe sayıp şehadete koşan şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum"


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa