Hatay'da trafo patladı... Yaralılar var...

Hatay'ın Payas ilçesinde elektrik dağıtım şirketine ait trafonun patlaması sonucu inşaat demiri üreten fabrikada yangın çıktı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Temmuz 2024 05:30
GÜNCELLEME
16 Temmuz 2024 04:37
DHA
Kaynak DHA

Hatay'ın Payas ilçesinde, elektrik dağıtım şirketine ait bir trafonun patlaması sonucu inşaat demiri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Söndürme çalışmaları sırasında 5 fabrika çalışanı ve bir itfaiye eri yaralandı.

Yangın, saat 20.30 sıralarında Karşı Mahallesi'ndeki sanayi bölgesinde faaliyet gösteren inşaat demiri üretim fabrikasında meydana geldi.

Fabrika yakınında bulunan elektrik dağıtım trafosunun patlaması sonucu çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve elektrik dağıtım şirketine bağlı ekipler sevk edildi.

Tedbir amacıyla bölgenin elektriği kesildikten sonra itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Fabrika işçileri de söndürme çalışmalarına yardım etti. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alındı ve maddi hasara yol açtı.


5 İŞÇİ VE 1 İTFAİYE GÖREVLİSİ YARALANDI

Yangın söndürme çalışmaları sırasında 5 fabrika çalışanı ve bir itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, bölgede hazır bekleyen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin tesisteki soğutma çalışmaları sürüyor.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa