Ankara Yenimahalle'de olaylı gece...

Ankara''nın Yenimahalle ilçesinde bir kişiyi başından vuran kişi Özel Harekat ekiplerinin operasyonu ile yakalandı...

AA
Kaynak AA, DHA
YAYINLAMA
16 Temmuz 2024 07:15
GÜNCELLEME
16 Temmuz 2024 06:52
AA
Kaynak AA, DHA

Olay, geç saatlerde Yenimahalle ilçesi Güventepe Mahallesi 583 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan E.K. ile Ulaş B. sokakta karşılaşınca tartışma çıktı.

Yaşanan arbede sırasında Ulaş B., tabanca ile açılan ateş sonucu vurularak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların toplanması üzerine E.K., rastgele ateş açarak kaçmaya çalıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde başına isabet eden kurşunla ağır yaralandığı belirlenen Ulaş B., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Yenimahalle Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.


POLİSE VE KENDİ BAŞINA SİLAH DOĞRULTTU

Olaydan sonra kaçmaya çalışırken bölgeye gelen motorize polis ekipleri tarafından çevresi sarılan şüpheli E.K., rastgele ateş açmayı sürdürdü ve zaman zaman silahını polise ve kendi başına doğrulttu. Bunun üzerine bölgeye özel harekat ekipleri sevk edildi. Silahlı saldırgan, özel harekat polislerinin müdahalesi ile etkisiz hale getirildi ve yakalanarak cinayet büro amirliğinde gözaltına alındı.


YARALININ YAKINLARI TOPLANINCA MAHALLEDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Saldırı haberini alan Ulaş B.'nin yakınları olay yerinde toplanmaya başladı. Öfkeli kalabalığın artması üzerine mahallede yeni bir olay yaşanmaması için çok sayıda çevik kuvvet, özel harekat polisi, TOMA ve zırhlı araç sevk edildi.

Ulaş B.'nin yakınları bir süre sonra tedavi altına alındığı hastaneye gitti. Yaralının yakınları burada bekleyişlerini sürdürürken polis ekipleri hastane çevresinde de önlem aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa