Mert Yazıcıoğlu'nun tatil kareleri gündem oldu!

Bodrum'da tatil yapan Kızıl Goncalar'ın Cüneyd Efendi'si ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, tatil karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
16 Temmuz 2024 10:01
GÜNCELLEME
16 Temmuz 2024 10:45
Mert Yazıcıoğlu'nun tatil kareleri gündem oldu!
Ecem Çetin Editör

Son dönemin en çok konuşulan projelerinden biri olan, NOW TV’de izleyici karşısına çıkan Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor.

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, çok sayıda hayran kitlesi bulunan dizi büyük bir ilgiyle izleniyor.

Eylül ayında ikinci sezonuyla izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam edecek olan Kızıl Goncalar dizisinde ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, “Cüneyd Efendi” karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan ve son dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelen Mert Yazıcıoğlu, tatiline devam ediyor. 


Sezon finali sonrası sezonun yorgunluğunu atmak için soluğu tatilde alan yakışıklı oyuncu, şu sıralar Bodrum'da tatil yapıyor. 

Denizin, güneşin, kumun tadını çıkaran Mert Yazıcıoğlu, zaman zaman paylaşımlar yapıyor. 


Sosyal medyasını oldukça aktif kullanan ünlü isim, tatil karelerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. 

Son olarak Mert Yazıcıoğlu, havuzdaki karelerini paylaştı. 


Yazıcıoğlu'nun karelerine beğeni ile yorum yağdı. 

İnsanlar, "Mert bey bir anda böyle bir post atarsanız kalpten götürürsünüz bizi", "Bu ne karizma", "Maşallah sana" tarzında çok sayıda yorum yapıldı. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa