'Dur' ihtarına uymadı polislerin üzerine sürdü!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde polislerin 'dur' ihtarına uymayıp aracını güvenlik güçlerinin üzerine süren 35 yaşındaki şahıs sıkı takip sonucunda pes etti.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
16 Temmuz 2024 10:13
GÜNCELLEME
16 Temmuz 2024 10:53
'Dur' ihtarına uymadı polislerin üzerine sürdü!
Kübra Şenal Editör

Ali O. isimli bir şahıs, Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin denetimine takıldı. İhbar üzerine bölgeyi kontrolden geçiren ekipler, 16 BKN 393 plakalı otomobili ile seyir halinde olan sürücüye 'dur' ihtarında bulundu. Ancak şüpheli şahıs, durmayıp aracını polislerin üzerine sürdü. O anlar kameralara yansıdı.


8 KİLOMETRE KAÇTI

Sürücü polisleri aşıp kaçmaya başladığında bir polis, havaya uyarı ateşi açtı. Ali O. kaçmaya devam edince, otomobilin lastiğine de bir el ateş edildi. 


Sürücü, patlak lastiğe rağmen ters yönde 8 kilometre kaçtı.

O anlar saniye saniye kameraya yansıdı:



SONUNDA PES ETTİ!

Bölgeye takviye isteyen ekipler, sürücünün peşine düştü. Ulubatlı Hasan Bulvarı'ndan İzmir yönüne doğru kaçışını sürdüren sürücü, izini kaybettirmek için Stadyum Caddesi'ne girdi. Sıkı takibin ardından, otomobili bırakıp yaya olarak kaçan Ali O., bir süre sonra polis ekiplerinin yanına gelerek teslim oldu. 


Gözaltına alınan sürücüye 'Trafiği tehlikeye atmak', 'Drift', 'Ters yöne girmek' ve 'Dur ikazına uymamak'tan 100 bin TL'lik cezai işlem uygulanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa