Tete, Galatasaray'a maddi kayıp

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Tete'nin takımdan gitmek istememesi milyonlara neden oldu. Tete, 8 milyon euroluk teklifi kabul etmedi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
16 Temmuz 2024 11:42
GÜNCELLEME
16 Temmuz 2024 13:37
Tete, Galatasaray'a maddi kayıp
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Son şampiyon Galatasaray, hazırlık kampına Avusturya'da devam ediyor.

Okan Buruk, yönetimindeki Galatasaray transfer içinde çalışmalarını hızlandırdı.

Cimbom'da gündem Tete

Transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündeminde yer alan futbolcularla tek tek görüşüyor.

Orta saha için Manchester United'ın yıldızı Scott McTominay ile temasa geçen Galatasaray'ın çabası şimdilik sonuçsuz kaldı. Sarı-kırmızılı ekip alternatifler çalışmalarını da sürdürüyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayiile anlaşan Galatasaray, Trabzonspor'un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu'yu kadrosuna katmayı planlıyor.



Tete gitmek istemiyor

Yönetim diğer yandan gidecek futbolcuları da kamp performanslarına göre değerlendirecek. Listenin başında ise Tete var. Galatasaray'da bekleneni veremeyen ve takımdan gönderilmesi planlanan Tete, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istemiyor. Palmeiras'ın teklifini kabul etmeyen Tete,  ülkesine dönmeyeceğini ve Avrupa'da kalmak istediğini yönetime bildirdi. 

Galatasaray'da 45 maça çıkan Brezilyalı hücumcu bu karşılaşmalarda 3 gol atıp 6 asist yaptı. 10 milyon euro bonservis değeri olan Tete'nin sarı-kırmızılı takımla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 


"Ronaldinho'ya benziyorum"

Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tete,Galatasaray'a odaklanmış durumdayım ve iyi bir kamp dönemi geçirmeye çalışıyorum. Transfer konularıyla menajerim ilgileniyor." ifadelerini kullandı.

Oyun tarzı olarak kendini Brezilya'nın efsane ismi Ronaldinho'ya benzettiğini söyleyen Tete'nin geleceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa