Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için karar

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon sergilediği futbolla hayal kırıklığı yaratan Cengiz Ünder, Jose Mourinho'nun kararıyla satış listesine eklendi

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
16 Temmuz 2024 14:17
GÜNCELLEME
16 Temmuz 2024 15:08
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için karar
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Yeni sezonu Jose Mourinho  ile hazırlanan Fenerbahçe'nin yurt dışı kampı sürüyor.

Avusturya kampında ağır antrenman metodunu uygulayan Portekizli hoca yönetime ise transfer bilgisi veriyor. Transfer çalışmalarına hız veren sarı lacivertli takım,  2024-2025 futbol sezonunda yabancı sınırının 14'ten 12'ye düşmesi üzerine yerli rotasyonuna rotasını çevirdi.

Takıma takviyeler sürüyor

Yönetim ilk olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık gelen Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlarken ardından Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı da kadrosuna kattı.  Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun'un ile anlaşılırken imzanın ise bugün atılması bekleniyor. 

5 futbolcu listede

Bu yıl planlamasında yer almayacağı kesinleşen Serdar Aziz, Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrıldı.  20 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Emre Demir  Mourinho'nun kadroda düşünmemesi üzerine Sakaryaspor'a kiralandı. 

Gelecek ve kalacak futbolcuların belirlendiği kampta Sarı lacivertlilerde bekleneni veremeyen Miguel Crespo ve Miha Zajc takımdan gönderilecek isimler arasında.

Cengiz Ünder'in bileti kesildi

Fransız ekibi Marsilya'dan 15 milyon euro bedelle transfer edilen Cengiz Ünder de Fenerbahçe ile yol ayrımında.  Sarı-lacivertli yöneticilerin, geçen sezon beklentilere tam anlamıyla karşılık veremeyen 27 yaşındaki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. 12 gole katkı yapan futbolcu için Jose Mourinho'nun da  satışına onay verdiği öğrenildi. Ünder geçen sezon çok sayıda maçı ise sakatlıkları nedeniyle kaçırdı.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa