Kylian Mbappe, resmen çocukluk hayali Real Madrid'de!

Real Madrid'in yeni yıldız oyuncusu Kylian Mbappe, 80 bin kişinin önünde Santiago Bernabeu'ya ayak bastı. Fransız oyuncu çocukluk hayalini gerçekleştirdi.

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
16 Temmuz 2024 15:33
GÜNCELLEME
16 Temmuz 2024 17:39
Kylian Mbappe, resmen çocukluk hayali Real Madrid'de!
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Real Madrid, Fransız yıldızı Kylian Mbappe’yi kadroya katarak büyük bir transfer başarısına imza attı. Transfer haberini duyuran,  kulübün resmi sosyal medya hesabı oldu ve bu haber taraflar arasında büyük heyecan yarattı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, transfer hakkında yaptığı açıklamada , “Sevgili Kylian evine hoş geldin  Santiago Bernabeu’ya hoş geldin. Bu transfer kulübümüz için büyük bir adım olacak “ dedi.



Mbappe transfer hakkında şunları söyledi: “ Real Madrid çocukluk hayalimdi. Bu formayı giymek ve Santiago Bernabeu’da oynamak için sabırsızlanıyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte büyük başarılara imza atmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. “


Florentino Perez ve  Kylian Mbappe'nin açıklamaları sonrarı Mbappe ilk kez Real Madrid formasını giyip Santiago Bernabeu’ya ayak bastı.


Dudak uçuklatan imza parası !

Transferin mali detayları kulüp tarafından açıklanırken, Real Madrid, Kylian Mbappe'ye 50 Milyon Euro imza parası parası ödeyecek.

Bu imza parası futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Mbappe'nin Real Madrid'e katılması takımın gününü öneli ölçüde arttıracak ve La Liga'da büyük bir rekabetin kapılarını aralayacak.

Taraftarlar ise bu transferin gerçekleşmesini uzun zamandır bekliyordu. 



Santiago Bernabeu çevresinde toplanan binlerce Real Madrid taraftarı Mbappe'nin imza törenini coşkuyla kutladı. 

Sonuç olarak Kylian Mbappe'nin Real Madrid transferi tüm futbol dünyası için büyük bir olay. Bu transfer önümüzdeki sezon en çok konuşulan konulardan biri olamaya aday.





Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa